Skip to content
Leo Dank

Leo Dank weet als geen ander wat er speelt in de transportsector. Hij is als chef werkplaats werkzaam bij Van der Mark Transport, een logistieke dienstverlener die al meer dan 105 jaar klanten bedient met passende opslag- en vervoersdiensten. Vanuit het hoofdkantoor in Oud-Beijerland, nabij het Rotterdamse havengebied, worden alle operaties aangestuurd.

Leo heeft de supervisie over alles wat er in de werkplaats afspeelt en vertrouwd al jaren volledig op de producten en diensten van Total. Hoe bevalt die samenwerking met Total?

 

 

“Het is een inkoppertje, maar alles loopt gewoon gesmeerd”
 

Wat vinden jullie het belangrijkste bij de keuze van een leverancier?

“De betrouwbaarheid, de kwaliteit van het product en de prijs is vandaag de dag ook heel belangrijk. Daarnaast moet er een goede back-up zijn om de werkzaamheden goed uit kunnen blijven voeren. Het is ook belangrijk dat we met een type smeerolie zoveel mogelijk trucks kunnen onderhouden. Een smeerolie moet dus een zo breed mogelijke range hebben zodat we met een type olie bijna het hele wagenpark kunnen voorzien. Te veel producten hebben staan is niet interessant.”
 

Waarom is Total jullie leverancier en waarom hebben jullie gekozen voor Total?

“We zijn benaderd door Total en het werd al snel duidelijk dat het plaatje klopte. Dieselolie is onze grootste kostenpost. Daarmee is het begonnen. Inmiddels nemen we nog veel meer producten af. Want naast diesel gebruiken we ook transmissieolie, achterasolie, ruitensproeier, antivries en vet voor bepaalde smeringen van Total. Eigenlijk de complete range. We hebben gekozen voor Total omdat ze goede ondersteuning bieden en snel kunnen leveren. Ik had onlangs bijvoorbeeld een storing in een meetsysteem. Dat had Total binnen no time opgelost. Dat is ideaal.”

Hoe lang werken jullie al met Total?

“Dat is alweer een lange tijd. Ongeveer vijf tot zes jaar.”

 

Wat zijn jullie ervaringen met TOTAL RUBIA?

“Hier kan ik heel kort over zijn: we hebben hier niets op aan te merken. Gewoon een heel goed product.”

 

Hoe hebben jullie contact met Total en hoe ervaren jullie het contact met Total?

“Martijn van der Steuijt van Total komt van tijd tot tijd bij ons langs. Dan bespreken we alles. Op deze manier werken is gewoon heel erg prettig. Je kunt even sparren met elkaar en het contact verloopt goed. Het bestellen van producten doen we meestal via het online advies en bestelsysteem. Kwestie van een paar klikken en je voorraad is weer snel aangevuld. Dat werkt erg fijn. In noodgevallen nemen we telefonisch contact op. Het probleem wordt dan altijd snel verholpen.”

Wat verwachten jullie in de toekomst van de transportmarkt?

“Eén ding is zeker: het zal altijd een strijd blijven. Toch ben ik optimistisch en positief, want kijkend naar het klantenbestand, de hoeveelheid werk en de ontwikkelingen die er spelen, zie ik de toekomst rooskleurig in. Door het Coronavirus is het natuurlijk best een lastige tijd. We zien ook dat sommige klanten waarvan we afhankelijk zijn het best moeilijk hebben. Maar er komen betere tijden aan. Daarnaast zijn er diverse nieuwe ontwikkelingen in de transportsector. Vooral de ontwikkeling van auto’s gaat ontzettend hard.”
 

Zouden jullie Total ook aanbevelen bij collega-bedrijven? En waarom?

“Absoluut. De reden is simpel: we hebben goede ervaringen met Total, zowel qua leveringen als qua product. We hebben eigenlijk geen tot nooit problemen. Het is een inkoppertje: maar alles loopt gesmeerd. Tegenwoordig staan prijzen zeer onder druk, maar toch legt Total altijd nette prijzen bij ons neer. Dat is voor het verdienmodel ook belangrijk, want onderhoud is en blijft een kostenpost.”

Heb je een tip voor Total om nog beter aan jullie wensen en behoeften te voldoen?

“Ga vooral zo door. Total is in mijn ogen gewoon goed bezig. Alles werkt naar tevredenheid. Ik heb nergens een stuk gemist in onze samenwerking.”

OPLOSSINGen VOOR JOUW BEDRIJF

Rubia Tir Rubia Optima

De TOTAL RUBIA  motoroliën verlagen het brandstofverbruik. Eén van de manieren om brandstof te besparen is het gebruik van motorolie. Deze kan het brandstofverbruik verbeteren door vermindering van de wrijving.

Op zoek naar meer informatie over hoogwaardige smeermiddelen voor jouw bedrijf? Onze experts zorgen ervoor dat wij alleen producten van hoge kwaliteit aanbieden.

Wil je meer informatie over onze producten & diensten ontvangen, vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vul vrijblijvend het contactformulier in

Laat hieronder je gegevens achter. Een accountmanager zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om een vrijblijvend gesprek in te plannen.