Skip to content

FAQ mijn Club TotalEnergies pas

Club TotalEnergies is het loyaliteitsprogramma/spaarprogramma van TotalEnergies Marketing Nederland N.V.. Met de Club TotalEnergies pas spaar je Club TotalEnergies punten op brandstof en op shopartikelen. Deelname aan het spaarprogramma is gratis. Je hoeft niet meer te doen dan dat je nu al doet: tanken bij TotalEnergies. Sparen kan snel gaan, met name als je vaker bij TotalEnergies tankt en/of shopartikelen koopt. Spaar voor gratis brandstof, carwashkaarten of leuke cadeaus. We hebben regelmatig extra aanbiedingen exclusief voor Club TotalEnergies leden, blijf op de hoogte via de Club TotalEnergies nieuwsbrief. 

Bekijk alle voordelen hier

Je kunt de Club TotalEnergies pas eenvoudig op een bemand station aanvragen. Laat de pas gelijk activeren door de medewerker op het station bij het afrekenen.

Vind een station bij jou in de buurt via de stationlocator - klik hier

Indien je de Club TotalEnergies pas registreert kun je zelf alle transacties volgen, je gegevens wijzigen of je actuele puntensaldo bekijken. Ook voor het bestellen van cadeaus is registreren noodzakelijk, zodat je er zeker van bent dat het juiste cadeau op het juiste adres wordt afgeleverd.

Registreren heeft ook te maken met veiligheid, aangezien derden niet aan je gespaarde Club TotalEnergies punten kunnen komen in het geval van verlies of diefstal. Registreer hier

Ga naar de pagina van Club TotalEnergies en vul het formulier in. Let op: om je nieuwe Club TotalEnergies pas te kunnen registreren dien je deze minimaal één keer te hebben gebruikt op een TotalEnergies tankstation zodat je spaarpasnummer wordt herkend in het registratiesysteem. De Club TotalEnergies pas wordt geactiveerd op het moment dat een medewerker deze op het station scant, daarna is deze klaar om online te registreren.

Je krijgt een foutmelding als de Club TotalEnergies pas nog niet is geactiveerd/gebruikt op het TotalEnergies tankstation. Om je nieuwe Club TotalEnergies pas te kunnen registreren dien je deze minimaal één keer te hebben gebruikt op een bemand TotalEnergies tankstation zodat je Club TotalEnergies pas wordt herkend in het registratiesysteem.

De Club TotalEnergies pas wordt geactiveerd op het moment dat een medewerker deze op het station scant, daarna is deze klaar om online te registreren.

Het Club TotalEnergies pasnummer staat op de achterzijde van je Club TotalEnergies pas (onder de barcode beginnend met 99021).

Indien je verder wilt sparen kun je gratis, je verloren pas vervangen met een nieuwe Club TotalEnergies pas via een TotalEnergies tankstation. Hoe je de door jou reeds gespaarde Club TotalEnergies punten en je NAW-gegevens over laat schrijven op een vervangende Club TotalEnergies pas, vertellen we je hier.  Je logt in met de gegevens van je verloren Club TotalEnergies pas en linkt je vervangende Club TotalEnergies pas hieraan. Hierna wordt de verloren Club TotalEnergies pas automatisch geblokkeerd. Let op: de punten van de verloren Club TotalEnergies pas en het overnemen van de gegevens is enkel mogelijk indien de verloren Club TotalEnergies pas nog niet is geblokkeerd en geregistreerd. 

Om de door jou reeds gespaarde Club TotalEnergies punten en je NAW-gegevens over te laten schrijven op een nieuwe Club TotalEnergies pas, dien je de nieuwe Club TotalEnergies pas aan de oude te koppelen. Je logt in met de gegevens van je oude Club TotalEnergies pas en linkt je nieuwe Club TotalEnergies pas hieraan. Hierna wordt de oude Club TotalEnergies pas automatisch geblokkeerd. Let op: het koppelen van een Club TotalEnergies pas en het overnemen van de gegevens is enkel mogelijk indien de oude Club TotalEnergies pas nog niet is geblokkeerd.

Nee, je bent je gespaarde punten niet kwijt. Indien je verder wilt sparen kun je gratis, je verloren pas vervangen met een nieuwe Club TotalEnergies pas via een TotalEnergies tankstation. Hoe je de door jou reeds gespaarde Club TotalEnergies punten en je NAW-gegevens over laat schrijven op een vervangende Club TotalEnergies pas, vertellen we je hier.  Je logt in met de gegevens van je verloren Club TotalEnergies pas en linkt je vervangende Club TotalEnergies pas hieraan. Hierna wordt de verloren Club TotalEnergies pas automatisch geblokkeerd. Let op: de punten van de verloren Club TotalEnergies pas en het overnemen van de gegevens is enkel mogelijk indien de verloren Club TotalEnergies pas nog niet is geblokkeerd en geregistreerd. 

Ja dat kan. Vraag gratis een nieuwe Club TotalEnergies pas aan op een TotalEnergies tankstation, en laat deze direct activeren op het tankstation door deze eenmalig te gebruiken. Om de door jou reeds gespaarde Club TotalEnergies punten en je NAW-gegevens over te laten schrijven op een nieuwe Club TotalEnergies pas, dien je de nieuwe Club TotalEnergies pas aan de oude te koppelen. Je logt in met de gegevens van je oude Club TotalEnergies pas en linkt je nieuwe Club TotalEnergies pas hieraan. Hierna wordt de oude Club TotalEnergies pas automatisch geblokkeerd. Let op: het koppelen van een Club TotalEnergies pas en het overnemen van de gegevens is enkel mogelijk indien de oude Club TotalEnergies pas nog niet is geblokkeerd.

Volgens de Algemene Voorwaarden, van toepassing op het Club TotalEnergies spaarprogramma, wordt een Club TotalEnergies pas geblokkeerd nadat er 2 jaar geen transacties mee gedaan zijn. Je kunt de Club TotalEnergies pas dan niet meer gebruiken. Uiteraard kun je wel een nieuwe Club TotalEnergies pas ophalen bij een bemand TotalEnergies tankstation en gebruiken voor spaartransacties. Deze dient dan wel opnieuw geregistreerd te worden en start het saldo weer op 0.

De Club TotalEnergies pas is vervangen door een nieuwe Club TotalEnergies pas, geblokkeerd vanwege verlies/diefstal of inactiviteit. Eenmaal geblokkeerde passen kunnen niet meer gedeblokkeerd worden. Indien je verder wilt sparen kun je bij het TotalEnergies tankstation een nieuwe Club TotalEnergies pas meenemen.

Indien je de melding “pas staat op de blacklist” krijgt, betekent dit dat je een geblokkeerde Club TotalEnergies pas gebruikt. De pas is gekoppeld aan een nieuwe Club TotalEnergies pas, geblokkeerd vanwege verlies/diefstal of inactiviteit. Eenmaal geblokkeerde passen kunnen niet meer gedeblokkeerd worden. Indien je verder wilt sparen kun je bij het TotalEnergies tankstation een nieuwe Club TotalEnergies pas meenemen en deze hier registreren 

Het is niet mogelijk om hetzelfde Club TotalEnergies pasnummer meerdere keren aan te vragen. Ieder pasnummer is uniek en heeft een eigen persoonlijk wachtwoord. Je kunt wel op meerdere Club TotalEnergies passen tegelijk Club TotalEnergies punten sparen. De Club TotalEnergies punten kunnen dan eenvoudig van de ene naar de andere pas worden overgeboekt om zo vanaf één Club TotalEnergies pas cadeaus te kunnen bestellen.

Vanwege de wet persoonsgegevens is het niet mogelijk om de gegevens van een geregistreerde spaarpas door te geven. Gevonden Club TotalEnergies passen kunnen worden opgestuurd naar de Helpdesk: Club TotalEnergies Helpdesk, Bezuidenhoutseweg 273, 2594 AN in Den Haag. Voor meer info zie hier

Nog geen antwoord op je vraag? Klik hier en ga terug naar de contactpagina