Skip to content

FAQ TotalEnergies club punten sparen

Je ontvangt 1 Club TotalEnergies punt per getankte liter motorbrandstof. Indien je Excellium van TotalEnergies tankt, dan ontvang je per liter 2 Club TotalEnergies punten.

Op alle overige aankopen (met uitzondering van tabak, telefoonkaarten, krasloten, postzegels en soortgelijke (service-) artikelen) ontvang je 1 Club TotalEnergies Punt per € 1,00.

Ga naar Club TotalEnergies

Club TotalEnergies punten ontvang je bij de deelnemende (benzine-)verkooppunten van TotalEnergies. Over het algemeen zijn dit alle bemande TotalEnergies tankstations in Nederland. Een enkele keer is er een uitzondering op deze regel. Dat komt doordat we zelfstandige ondernemers nergens toe kunnen verplichten. Indien je de tankbon(nen) bewaart kun je deze toesturen via het contactformulier op www.TotalEnergies.nl of je kan een foto van de tankbon sturen naar 06-42462228. Wij boeken dan de Club TotalEnergies punten handmatig op je Club TotalEnergies pas. (Uitgezonderd bestedingen aan tabak, kansspelen en medicijnen.)

Hiervoor ga je naar www.TotalEnergies.nl. Je logt in op de pagina van Club TotalEnergies. Daarna kun je het saldo raadplegen als de pas geregistreerd is. Op de bemande TotalEnergies tankstations kunnen ze ook het saldo voor je opvragen.

Je ontvangt 1 Club TotalEnergies Punt per getankte liter motorbrandstof. Indien je Excellium van TotalEnergies tankt, dan ontvang je per liter 2 Club TotalEnergies punten. Op alle overige aankopen (uitgezonderd bestedingen aan tabak, kansspelen en medicijnen) ontvang je 1 Club TotalEnergies punt per € 1,00.

Als je Excellium van TotalEnergies tankt is dat niet alleen beter voor je motor maar ook voor je spaarsaldo. Je ontvangt namelijk altijd dubbele punten bij je tankbeurt. De gespaarde punten worden direct bijgeschreven.

Indien je in een periode van 3 maanden meer dan 200 liter brandstof tankt bij een bemand TotalEnergies tankstation in Nederland, dan wordt het aantal gespaarde Club TotalEnergies punten over die periode met 50% vermeerderd. Tank je in een periode van 3 maanden meer dan 400 liter brandstof bij een bemand TotalEnergies tankstations in Nederland, dan wordt het aantal gespaarde Club TotalEnergies punten over die periode met 100% vermeerderd. Let op! Tankpashouders zijn uitgesloten voor deelname aan deze bonusregeling.

De Club TotalEnergies pas dient te worden gescand vóórdat de betaling wordt verwerkt. Indien je dit bent vergeten kunnen de Club TotalEnergies punten achteraf worden bijgeboekt. Dit kan binnen één week door de Club TotalEnergies klantenservice een WhatsApp te sturen naar 06-42462228 of het contactformulier in te vullen, onder vermelding van je Club TotalEnergies pasnummer en bijgevoegd een kopie of foto van de bon.

Alleen het TotalEnergies Clubsaldo die je opvraagt via je Club TotalEnergies account is het actuele saldo. Wanneer het puntensaldo op de kassabon afwijkt ten opzichte van het puntensaldo in je account, dan heeft dit te maken met het feit dat het saldo op de kassabon nog niet is bijgewerkt. Het kan voorkomen dat het actuele saldo pas na 24 uur zichtbaar is, bijvoorbeeld na een storing of een limietoverschrijding. Check het hier

Volgens de Algemene Voorwaarden, van toepassing op het Club TotalEnergies spaarprogramma, vervallen gespaarde Club TotalEnergies punten nadat er gedurende 12 maanden geen transacties zijn gedaan op de Club TotalEnergies pas. Indien er gedurende 2 jaar geen transacties zijn gedaan met de elektronische Club TotalEnergies pas, dan wordt deze geblokkeerd.

https://www.TotalEnergies.nl/service-en-contact In principe kun je Club TotalEnergies punten sparen op alle bemande TotalEnergies tankstations. Een enkele keer is er een uitzondering op deze regel. Dat komt doordat we zelfstandige ondernemers nergens toe kunnen verplichten. Indien je de tankbon(nen) bewaarde, dan kun je deze binnen een week toesturen via het contactformulier op www.TotalEnergies.nl. Heb je getankt bij een onbemand Express station van TotalEnergies? Dan heb je helaas geen recht op Club TotalEnergies punten omdat hier al korting wordt gegeven op de brandstofprijzen.

Op onbemande tankstations gelden aangepaste brandstofprijzen waar korting op wordt gegeven. Om die reden heb je geen recht op Club TotalEnergies punten. Indien je bij een buitenpaal tankt van een bemand TotalEnergies tankstation, bijvoorbeeld als de shop is gesloten, dan kun je met je tankbon de Club TotalEnergies punten achteraf laten bijboeken op je Club TotalEnergies pas. Dit kan binnen één week door de Club TotalEnergies klantenservice een WhatsApp (06-42462228) te sturen of het contactformulier in te vullen, onder vermelding van je Club TotalEnergies pasnummer en bijgevoegd een kopie of foto van de bon.

We hanteren standaard limieten voor het sparen en inwisselen van Club TotalEnergies punten. Transacties die boven die limieten uitkomen worden handmatig gecontroleerd en geaccordeerd. Hierdoor kan het voorkomen dat er geen Club TotalEnergies punten zijn gespaard tijdens de transactie, echter worden deze later bijgeschreven. Je kunt de limieten door de Club TotalEnergies klantenservice laten wijzigen door het contactformulier in te vullen.

Ja dat kan. Vraag gratis een nieuwe Club TotalEnergies pas aan op een TotalEnergies tankstation, en laat deze direct activeren op het tankstation door deze eenmalig te gebruiken. Om de door jou reeds gespaarde Club TotalEnergies punten en je NAW-gegevens over te laten schrijven op een nieuwe Club TotalEnergies pas, dien je de nieuwe Club TotalEnergies pas aan de oude te koppelen. Je logt in met de gegevens van je oude Club TotalEnergies pas en linkt je nieuwe Club TotalEnergies pas hieraan. Hierna wordt de oude Club TotalEnergies pas automatisch geblokkeerd. Let op: het koppelen van een Club TotalEnergies pas en het overnemen van de gegevens is enkel mogelijk indien de oude Club TotalEnergies pas nog niet is geblokkeerd.

Volgens de Algemene Voorwaarden, van toepassing op het Club TotalEnergies spaarprogramma, vervalt het spaarsaldo indien er gedurende twaalf maanden geen transacties met de Club TotalEnergies pas zijn gedaan. Om jouw loyaliteit te belonen komen wij je graag tegemoet. Neem hiervoor contact op met de Club TotalEnergies klantenservice. Om dit in de toekomst te voorkomen adviseren wij je om je e-mailadres te registreren in je account en aan te vinken dat je akkoord bent om op de hoogte gehouden te worden. Je wordt dan tijdig geïnformeerd indien je spaarsaldo komt te vervallen. Ook ontvangen Club TotalEnergies leden regelmatig interessante aanbiedingen in de nieuwsbrieven.

Nee, Club TotalEnergies is een spaarprogramma van TotalEnergies Marketing Nederland N.V., je kunt dan ook alleen punten sparen op alle bemande TotalEnergies tankstations in Nederland.

In de Club TotalEnergies webshop vind je het gehele cadeau assortiment welke, als geregistreerde gebruiker, besteld kunnen worden. Tevens kan je bij alle bemande TotalEnergies tankstations in Nederland aan de kassa je Club TotalEnergies punten verzilveren voor gratis brandstof (TotalEnergies Cadeaukaart). Club TotalEnergies punten kunnen op sommige tankstations ook worden ingewisseld voor wasprogramma's en/of prepaid waskaarten. Voor het verzilveren van jouw punten moet de Club TotalEnergies pas geregistreerd zijn. De pincode van de pas zijn de 4-cijfers van je postcode. Bekijk hiervoor de deelnemende tankstations op www.TotalEnergies.nl.

Je kunt, met een minimum van 1.250 Club TotalEnergies punten, je gespaarde Club TotalEnergies punten laten uitkeren in contant geld. Uitbetaling vindt binnen 3 weken plaats op een Nederlandse rekening tegen € 0,006 per Club TotalEnergies punt. Vul het formulier onder deze link in en onze klantenservice maakt dit zo snel mogelijk in orde.

Club TotalEnergies punten kunnen niet worden bijgekocht.

Tankpashouders zijn uitgesloten voor deelname aan de kwartaal bonusregeling. Mogelijk maak je gebruik van een Tankcard, waarbij je achteraf de factuur van de tankbeurten ontvangt. Gebruikers van tankcards komen niet in aanmerking voor de bonusregeling.

Helaas zijn alle oude Powerpointspassen geblokkeerd en zijn de punten niet meer geldig. Enkel gespaarde Club TotalEnergies punten op een (actieve, geregistreerde) Club TotalEnergies pas kunnen worden ingewisseld voor cadeaus.

Nog geen antwoord op je vraag? Klik hier en ga terug naar de contactpagina