Skip to content

Houd vloeistofbaden in topconditie met de Interactive Fluid Advisor 

Gebruiksvriendelijke tool stroomlijnt het verzamelen en monitoren van meetwaarden 

Het bijhouden van de kwaliteit van je vloeistofbaden kan een precies en tijdrovend werkje zijn. TotalEnergies maakt het verzamelen en monitoren van vloeistofbaden heel eenvoudig met de Interactive Fluid Advisor. Met hulp van deze online tool houd je jouw vloeistofbaden in topconditie en zorg je voor de langst mogelijke levensduur.  

De Interactive Fluid Advisor van TotalEnergies is een webbased tool voor het monitoren van de kwaliteit van álle vloeistofbaden die je met onze producten maakt. De service helpt je bij het verzamelen, visualiseren en rapporteren van meetwaarden.  

Hoe werkt het?

De Interactive Fluid Advisor bevat een online overzicht van al jouw vloeistofbaden, net als profielen van jouw machines. Aan de hand van die informatie laat de Interactive Fluid Advisor precies zien hoe jouw vloeistofbaden samengesteld moeten worden en aan welke waarden ze moeten voldoen voor optimaal resultaat. 

Vervolgens geef je op gezette tijden de meetwaarden door. Denk daarbij aan zaken als concentratie, waterhardheid en pH-waarde. De tool bewaart al die parameters op machineniveau. Om een meetwaarde door te geven, hoef je alleen maar een QR-code te scannen en de juiste gegevens in te vullen. Eventueel kun je ook een SMS sturen. Het bijwerken van deze waarden kost je in de regel niet meer dan vijf minuten.  

Gebruiksvriendelijk 
De Interactive Fluid Advisor is gebruiksvriendelijk en intuïtief. Een dashboard toont al jouw vloeistofbaden in één helder overzicht. Het systeem laat direct zien welke baden jouw aandacht verdienen. Is er sprake van een relatief klein probleem? Dan legt het systeem stap voor stap uit hoe je dat probleem oplost. Bij een grotere uitdaging komt het TotalEnergies sales team in actie samen met onze technische experts. 

Altijd in topconditie

Met de Interactive Fluid Advisor ben je altijd verzekerd van koelsmeermiddel van topkwaliteit. Bovendien zorg je voor meer bewustwording rondom de vloeistofbaden bij je personeel. Ook helpt de tool je om de conditie van je vloeistofbad op lange termijn te monitoren. Opgeteld leiden deze voordelen tot een langere levensduur, lagere kosten en beduidend duurzamer gebruik van het vloeistofbad. 

Nieuwe URL voor Interactive Fluid Advisor 

De Interactive Fluid Advisor wordt sinds kort gehost op een nieuwe server. Daarom is er nu een andere link om bij de server te komen dan je gewend bent. De nieuwe link naar het systeem is https://interactivefluid.studio-lub.eu 

Meer weten over Interactive Fluid Advisor? Neem dan contact op met Bart Zwitser, telefoon +31(0)6 51 22 21 36. Of stuur een e-mail naar [email protected]

 

Interactive Fluid Advisor dashboard showing three types of alerts and measurements of machines

 

Drawing of hands holding tablet that shows graphs and lists

Meer nieuws