Skip to content
NATERIA gasmotoroliën

TotalEnergies Lubricants heeft twee nieuwe gasmotoroliën geïntroduceerd: Nateria MX 40 en Nateria MWX 40. Deze producten hebben een uniek laag sulfaatasgetal en hoge TBN-technologie.

De Nateria gasmotoroliën maximaliseren de efficiëntie en de levensduur van gasmotoren. Deze oliën bieden betere bescherming, gaan langer mee en verminderen de onderhoudsbehoefte van de motor. De nieuwe Nateria MX 40 (semisynthetische olie, gepatenteerd) en MWX 40 (premium minerale olie) hebben hoge TBN-technologie en een uniek laag sulfaatasgetal: TBN 7,2/SA 0,51 resp. 7,3/0,54. 

De nieuwe Nateria MX 40 en Nateria MWX 40 bieden de volgende voordelen:

  • de verversingsinterval is tot 50% langer
  • optimale antislijtage-eigenschappen
  • minder afzetting in motoren

Nateria MX 40

Nateria MX 40 bestaat uit een gepatenteerde mix van hoogwaardige additieven en een onconventioneel mengsel van basisoliën om geavanceerde prestaties te leveren op de nieuwste generatie stalen zuigermotoren die bij hogere druk werken. Dankzij de unieke additieventechnologie met laag asgehalte wordt de vorming van afzettingen tot een minimum beperkt en tegelijkertijd een geoptimaliseerde kleprecessiecontrole gegarandeerd. Nog een voordeel: superieure lakcontrole onder hoge temperaturen. Nateria MX 40 is het meest geschikt voor toepassingen met warmtekrachtkoppeling.

Nateria MWX 40

Nateria MWX 40 is een volgende generatie gasmotorolie met laag asgehalte, ontworpen om de olieverversingsinterval te verlengen, de kleprecessie te optimaliseren en om slijtage tot een minimum te beperken. Kortom: de motor is uitstekend beschermd en de downtime wordt sterk beperkt. Ook uniek aan Nateria MWX 40: het heeft uitzonderlijke thermische stabiliteit zonder de vorming van vernis.

Meer nieuws