Skip to content
Total EcoSolutions
Total EcoSolutions

Minder CO2-uitstoot met gebruikte smeerolie, kan dat?

TotalEnergies EQUIVIS ECO2 hydraulische olie is het antwoord

De CO2-footprint verlagen is een uitdaging voor iedereen. TotalEnergies legt hierop bij alle producten en diensten de focus. Nieuw en vernieuwend in dit opzicht is de voor industrieel gebruik bedoelde TotalEnergies EQUIVIS ECO2. Dit is een hydraulische olie op basis van opnieuw geraffineerde oude smeerolie. 

TotalEnergies EQUIVIS ECO2 46 is ontworpen voor gebruik in alle soorten hydraulische systemen die in de moeilijkste omstandigheden werken, zoals in gereedschapswerktuigen, spuitgietmachines, persen en andere industriële of mobiele apparatuur. Deze hydraulische olie is ook geschikt voor alle soorten hydraulische systemen die werken onder hoge druk en voor systemen die werken bij lage temperaturen wanneer een eenvoudige opstart is vereist.

ECO2 range, wat zijn de voordelen?

ECO2 staat bij TotalEnergies voor een gepatenteerd productieproces waarbij het terugdringen van de CO2-uitstoot centraal staat op basis van een circulaire economie. Het gaat dus om hergebruik en dat is precies waarom TotalEnergies EQUIVIS is ontstaan en ontwikkeld. De ECO2-range van TotalEnergies zorgt voor:

  • 10 keer minder energiegebruik
  • Een derde van de gebruikelijke partikeluitstoot
  • 27% minder grondstofgebruik
  • Halvering van de CO2-uitstoot

Meer weten over de ECO2-range van TotalEnergies? Neem dan contact met ons op.

Meer nieuws