Skip to content

ANAC Agri Olie-analyse

Beperk de onderhoudskosten tot een minimum

ANAC olie-analyse: gedetailleerd ‘bloedonderzoek’

 

ANAC olie-analyse

‘Bloedonderzoek’ van olie, dat is in feite een ANAC Olie-analyse die TotalEnergies al jaren in eigen huis uitvoert. Op basis van een oliemonster kan TotalEnergies de conditie van het voertuig snel achterhalen. Een ANAC Olie-analyse helpt met het optimaliseren van het onderhoud en beperkt de kosten van tractoren of machines tot een minimum. 

Bij een ANAC Olie-analyse geven de afgenomen oliemonsters – bijvoorbeeld van een motor, transmissie of differentieel - inzicht in de gezondheid van het smeermiddel en de slijtage van mechanische componenten.

Dankzij een ANAC Olie-analyse kan een mogelijke storing worden voorkomen en wordt de levensduur en betrouwbaarheid van een machine versterkt. Klanten zijn in de praktijk meer dan tevreden over deze olie-analyses. Neem Thierry Bolot, technisch directeur van FAUPIN Group uit Frankrijk. “Het hele jaar door moeten wij kunnen vertrouwen op goedwerkend materieel. Dankzij de ANAC Olie-analyse hebben wij het preventieve onderhoud van onze tractoren met regelmatige controle van de motorconditie sterk kunnen verbeteren.”

Klik hier voor meer informatie over ANAC.

 

Bekijk hier de flyer: