Skip to content

Leo Dank weet als geen ander wat er speelt in de transportsector

Leo Dank over Total

Hij is als chef werkplaats werkzaam bij Van der Mark Transport, een logistieke dienstverlener die al meer dan 105 jaar klanten bedient met passende opslag- en vervoersdiensten. Vanuit het hoofdkantoor in Oud-Beijerland, nabij het Rotterdamse havengebied, worden alle operaties aangestuurd.

Leo heeft de supervisie over alles wat er in de werkplaats afspeelt en vertrouwt al jaren volledig op de producten en diensten van Total. “De betrouwbaarheid, de kwaliteit van het product en de prijs zijn vandaag de dag heel belangrijk. Daarnaast moet er een goede backup zijn om de werkzaamheden goed uit te kunnen blijven voeren. Het is belangrijk dat we met een type smeerolie zoveel mogelijk trucks kunnen onderhouden.
Te veel producten hebben staan is niet interessant.

PRODUCTEN & SERVICE

Rubia Tir Rubia Optima

“RUBIA vinden we gewoon een heel goed product.” Nadat Van der Mark Transport zo’n zes jaar geleden werd benaderd door Total werd al snel duidelijk dat het plaatje klopte in de ogen van de klant. “Dieselolie is onze grootste kostenpost. Daarmee is het begonnen. Inmiddels nemen we nog veel meer producten af. Want naast diesel gebruiken we ook motorolie, transmissieolie, achterasolie, ruitensproeiervloeistof, antivries en vet voor bepaalde smeringen van Total. Eigenlijk de complete range.

We hebben gekozen voor Total omdat ze goede ondersteuning bieden en snel kunnen leveren. Ik had onlangs bijvoorbeeld een storing in een meetsysteem. Dat had Total binnen no time opgelost. Dat is ideaal. Al met al een aanbeveling waard.” Voor de dagelijkse gang van zaken is Martijn van der Steuijt van Total het directe aanspreekpunt. “Martijn komt van tijd tot tijd bij ons langs en dan bespreken we alles. Op deze manier werken is gewoon heel erg prettig. Je kunt even sparren met elkaar en het contact verloopt goed. Het bestellen van producten doen we meestal via het online advies- en bestelsysteem. Kwestie van een paar klikken en je voorraad is weer snel aangevuld. In noodgevallen nemen we telefonisch contact op. Het probleem wordt dan altijd snel verholpen.”

"Een smeerolie moet dus een zo breed mogelijke range hebben zodat we met één type olie bijna het hele wagenpark kunnen voorzien." - Leo Dank

TOEKOMSTverwachting

Leo kijkt optimistisch en positief naar de toekomst van de transportmarkt. “Eén ding is zeker: het zal altijd een strijd blijven. Kijkend naar het klantenbestand, de hoeveelheid werk en de ontwikkelingen die er spelen, zie ik de toekomst rooskleurig in. Door het coronavirus is het natuurlijk best een lastige tijd. We zien ook dat sommige klanten waarvan we afhankelijk zijn het best moeilijk hebben. Maar er komen betere tijden aan. Daarnaast zijn er diverse nieuwe ontwikkelingen in de transportsector. De ontwikkelingen op het gebied van de aandrijflijn gaan ontzettend hard.”

Martijn van der Steuijt werkt als Key Account Manager Lubricants Automotive Heavy Duty bij Total.

 “De toekomst begint vandaag al, dat is in ieder geval zeker. Maar we kijken natuurlijk ook nog verder in de toekomst dan vandaag. De technologische ontwikkelingen en steeds strenger wordende milieunormen vragen om heel specifieke en hoogtechnologische smeermiddelen. Ook deels of volledige elektrische voertuigen hebben vloeistoffen nodig. Total heeft hiervoor een productlijn ontwikkeld die in de markt gezet wordt. Wat de klant van Total mag verwachten is dat we op alle mogelijke fronten als mobiliteitspartner meehelpen bij het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen.”

Meer informatie?

Martijn van der Steuijt - Key Account Manager Lubricants Automotive Heavy Duty
+31(0) 6 52 36 88 89 
[email protected]

Meer nieuws