Skip to content

Veilig laden en lossen doen we samen

Even niet opletten, de laadklep te zwaar beladen, uitlaatgas in de laadruimte, onnodig zware fysieke belasting, gevaarlijk parkeren; er kan veel mis gaan tijdens de laad- en losprocedure. Door een aantal zaken tijdens laad- en losprocedures goed in het oog te houden, verminderen chauffeurs de kans op ongelukken en fysieke overbelasting. 

TotalEnergies start in april een veiligheidscampagne 'Start Laden & Lossen', welke volledig in het teken zal staan van veilig laden en lossen. 

RTL Transportwereld

Samen met Steenbergen en Peinemann heeft TotalEnergies een item opgenomen voor RTL Transportwereld, waarin ook uitgebreid aandacht wordt gegeven aan veilig laden & lossen.

De uitzending is op:
27 maart om 17:00 op RTL 7
29 maart om 00:30 op RTL 7 (herhaling)
2 april om 17:00 op RTL 7 (herhaling)

Met deze uitzending trapt TotalEnergies haar veiligheidscampagne 'Start Laden & Lossen' af. 

Start Laden & lossen

Door rekening te houden met een aantal veiligheidsregels, kunnen chauffeurs hun vrachtwagens verantwoord laden en lossen. Soms zakt de kennis van die regels wat weg. Daarom start TotalEnergies een opfriscampagne die helemaal om laden en lossen draait. Op die manier willen wij bijdragen aan de veiligheid van chauffeurs, voorbijgangers en andere weggebruikers. Begin april 2022 lanceren we dan ook een online kennistest over laden en lossen, waar ook nog fantastische prijzen mee te winnen zijn. Houd onze website en social media kanalen in de gaten.
 

Veilig laden en lossen doen we samen!

 

 

 

Bekijk ook