Skip to content

Gratis pechservice voor EV rijders

Laad je wel eens bij een TotalEnergies servicestation? Dan kun je gebruik maken van de gratis pechservice, uitvoering wordt gedaan door onze partner ANWBHandig als je langs de weg komt te staan of überhaupt niet van je parkeerplek afkomt. Lees hier alles over hoe we je helpen bij pech.  

Hoe krijg je de gratis pechservice? 

Hulp langs de weg is nooit ver met onze pechservice. De service is er voor gasten die gebruik maken van de snelladers op onze stations. Om zeker te weten dat je nooit lang stilstaat hoef je maar een paar dingen te doen. 

Voor elektrische voertuigen

  1. Maak gebruik van een snellader op een TotalEnergies servicestation
  2. Registreer je kenteken in de actie app
  3. Scan de QR-code tijdens je laadsessie en geef aan dat je de pechservice wilt verlengen

Goed geregeld!

Je hebt nu recht op vijf dagen gratis pechservice voor EV-rijders. Handig: je kunt de pechservice ook bellen als je ergens met een lege accu bent gestrand.

Tip: Vink aan dat je per e-mail op de hoogte gehouden wil worden. Dan weet je wanneer je weer moet laden om gratis pechservice te krijgen.

Hoe gebruik je de gratis pechservice 

Sta je met panne langs de weg? Dan helpen wij je graag weer verder. Bel bij pech het telefoonnummer +31 592 390 829

Tip: sla dit telefoonnummer op in je telefoon, dan heb je het altijd bij de hand.   

Op de hoogte blijven

Vink aan dat je per e-mail op de hoogte gehouden wil worden. Dan weet je wanneer je weer moet laden om gratis pechservice te krijgen.

Actievoorwaarden

Op de gratis pechservice zijn de reguliere actievoorwaarden van toepassing. Voor de pechservice voor elektrische voertuigen gelden aanvullende specifieke voorwaarden.  

Veelgestelde vragen

TotalEnergies heeft een gratis pechservice. Met de gratis pechservice heb je recht op hulp bij pech onderweg. Uitvoering wordt gedaan door onze partner ANWB. Voldoe je aan de voorwaarden dan kun je er gebruik van maken. Lees de voorwaarden rondom elektrische voertuigen

Als jij weleens je voertuig laadt bij een van de TotalEnergies servicestations, heb je recht op gratis pechservice. Onze partner ANWB komt je dan helpen. Lees de voorwaarden voor voertuigen die op elektriciteit rijden

Het is simpel. Sta je langs de weg met een kapotte auto of motor? Bel ons, dan helpen wij je verder. We zijn 24/7 bereikbaar. Uitvoering wordt gedaan door onze partner ANWB. Voor pech met een elektrisch voertuig bereik je ons via +31 592 390 829 (gebruikelijke belkosten).

Lukt bellen vanuit het buitenland niet? Laat dan iemand vanuit Nederland bellen. Geef je Club TotalEnergies pasnummer, type auto en kenteken, huidige locatie en een telefoonnummer door waarop je zelf bereikbaar bent. Dan nemen wij contact met je op voor hulp onderweg.  

Door als gast gebruik te maken van snelladers op onze TotalEnergies servicestations. Lees de vervolgstappen hier. Je kunt met maximaal één voertuig gebruik maken van de pechservice. 

Ja, dat kan. Zolang je voldoet aan de voorwaarden kan je in heel Europa gebruik maken van de gratis pechservice. We zijn 24/7 bereikbaar. Uitvoering wordt gedaan door onze partner ANWB. Voor pech met een elektrisch voertuig bereik je ons via +31 592 390 829 (gebruikelijke belkosten).

Lukt bellen vanuit het buitenland niet? Laat dan iemand vanuit Nederland bellen. Geef je Club TotalEnergies pasnummer, type auto en kenteken, huidige locatie en een telefoonnummer door waarop je zelf bereikbaar bent. Dan nemen wij contact met je op voor hulp onderweg.   

Ja, die loopt automatisch af. EV-rijders hebben recht op vier weken (EV-rijders) gratis pechservice. Door weer te laden activeer je de pechservice opnieuw.  

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief. Dan laten we het weten wanneer je weer moet laden om je pechservice te verlengen.