Skip to content

Gratis pechservice bij Club TotalEnergies 

Ben je lid van Club TotalEnergies en tank je wel eens Excellium? Dan kun je gebruik maken van de gratis pechservice, uitvoering wordt gedaan door onze partner ANWB. Handig als je langs de weg komt te staan of überhaupt niet van je parkeerplek afkomt. Lees hier alles over hoe we je helpen bij pech.  

Hoe krijg je de gratis pechservice? 

Hulp langs de weg is nooit ver met onze pechservice. De service is er voor clubleden die Excellium tanken of die gebruik maken van de snelladers op onze stations. Om zeker te weten dat je nooit lang stilstaat hoef je maar een paar dingen te doen. 

TotalEnergies brandstoffen

Voor traditionele brandstof

  1. Zorg voor een actieve, geregistreerde Club TotalEnergies pas
  2. Activeer de gratis pechservice in je Club TotalEnergies account onder ‘mijn gegevens’ 
  3. Tank minimaal 20 liter Excellium voor je auto of 8 liter met je motor(fiets)

Dat was het. Je hebt nu twee weken gratis pechservice. Om de pechservice te verlengen hoef je alleen genoeg Excellium te tanken. Zeker weten dat je altijd gebruik kunt maken van de pechservice? Vink in je account aan dat je per e-mail op de hoogte gehouden wil worden. Dan sturen we je een mailtje als het weer tijd is om te tanken.

Hoe gebruik je de gratis pechservice 

Sta je met panne langs de weg? Dan helpen wij je graag weer verder. Bel bij pech het telefoonnummer +31 900 0400 448

Tip: sla dit telefoonnummer op in je telefoon, dan heb je het altijd bij de hand.   

Actievoorwaarden

Op de gratis pechservice zijn de reguliere actievoorwaarden van toepassing. Voor de pechservice voor elektrische voertuigen gelden aanvullende specifieke voorwaarden.  

Veelgestelde vragen

TotalEnergies heeft een gratis pechservice. Met de gratis pechservice heb je recht op hulp bij pech onderweg. Uitvoering wordt gedaan door onze partner ANWB. Ben je lid van Club TotalEnergies en voldoe je aan de voorwaarden dan kun je er gebruik van maken.

Lees de voorwaarden voor voertuigen die rijden op traditionele brandstoffen.

Met de gratis pechservice heb je recht op hulp bij pech onderweg. Ben je lid van Club TotalEnergies en voldoe je aan de voorwaarden, dan kun je ons bellen als je onderweg hulp nodig hebt met je auto. Onze partner ANWB komt je dan helpen.

Lees de voorwaarden voor voertuigen die rijden op traditionele brandstoffen.

Het is simpel. Sta je langs de weg met een kapotte auto of motor? Bel ons, dan helpen wij je verder. We zijn 24/7 bereikbaar. Uitvoering wordt gedaan door onze partner ANWB.  Rijd je auto op Excellium? Dan kun je ons bereiken via +31 (0)900 0400 448 (gebruikelijke belkosten). 

Lukt bellen vanuit het buitenland niet? Laat dan iemand vanuit Nederland bellen. Geef je Club TotalEnergies pasnummer, type auto en kenteken, huidige locatie en een telefoonnummer door waarop je zelf bereikbaar bent. Dan nemen wij contact met je op voor hulp onderweg.  

Door lid te worden van Club TotalEnergies en in je Club account aan te geven met welk voertuig je gebruik wilt maken van de gratis pechservice. Je kunt met maximaal één voertuig gebruik maken van de pechservice.  

Ja, dat kan. Zolang je voldoet aan de voorwaarden kan je in heel Europa gebruik maken van de gratis pechservice. We zijn 24/7 bereikbaar. Uitvoering wordt gedaan door onze partner ANWB.  Rijd je auto op Excellium? Dan kun je ons bereiken via +31 (0)900 0400 448 (gebruikelijke belkosten).

Lukt bellen vanuit het buitenland niet? Laat dan iemand vanuit Nederland bellen. Geef je Club TotalEnergies pasnummer, type auto en kenteken, huidige locatie en een telefoonnummer door waarop je zelf bereikbaar bent. Dan nemen wij contact met je op voor hulp onderweg.   

Ja, die loopt automatisch af. Tank je Excellium, dan heb je recht op twee weken pechservice. Door weer te tanken activeer je de pechservice opnieuw.  

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief. Dan laten we het weten wanneer je weer moet tanken om je pechservice te verlengen.