Skip to content

TotalEnergies introduceert de Quartz Box 

Winactie: maak kans op één van de tien gratis stellingen met zes dozen

TotalEnergies’ Quartz-assortiment omvat een uitgebreide range smeermiddelen voor elk voertuig. We bieden de Quartz-producten nu ook aan in een handzame box. Onder lezers van onze nieuwsbrief verloten we tien gratis rekken met zes Quartz Boxen!  

Quartz houdt motoren onder alle omstandigheden in topconditie. Onze motorolie is ontwikkeld voor moderne motoren waarin sprake is van hoge temperaturen en druk. Behalve in de traditionele flessen en containers bieden we Quartz nu ook aan in een handzame doos. De Quartz Box bevat 20 liter motorolie. Door z’n vorm laat hij zich makkelijk stapelen en vervoeren. De Quartz Box is efficiënt en gebruiksvriendelijk.  

 

 

Quartz Box

Milieuvoordelen

De nieuwe verpakking bestaat uit een doos en een zak met olie. Dit slimme ontwerp voorkomt onnodig plasticgebruik en reduceert de hoeveelheid restafval. Wanneer de verpakking leeg is, kan de doos bij het oud papier. De lege olieverpakking mag bij het oliehoudend afval.  

Het ingenieuze ontwerp zorgt er ook voor dat de olie zich veel makkelijker uit de Quartz Box laat schenken dan je gewend bent van andere verpakkingen. Omdat de zak volledig gevuld is met olie en voorzien van een handig kraantje, gaat de vloeistof bij het schenken niet klokken waardoor je veel preciezer schenkt.  

Tot slot zorgt de luchtdichte verpakking er ook voor dat de olie van topkwaliteit blijft omdat er geen oxidatie plaats kan vinden.  

 

Het assortiment

Op dit moment hebben wij de volgende producten beschikbaar in de nieuwe Quartz Box:

Quartz Ineo First 0W-30
Quartz Ineo MDC 5W-30
Quartz Ineo MC3 5W-30
Quartz Ineo L Life 5W-30
Quartz Ineo ECS 5W-30
Quartz 9000 NFC 5W-30
Quartz 9000 5W-40
Quartz 9000 Energy 5W-40
Quartz 7000 10W-40 (SN)

Het assortiment zal in de toekomst worden uitgebreid. 

Doe mee aan de winactie

Om de introductie van deze nieuwe doos te vieren, verloten we tien rekken met zes boxen. Wil je kans maken op zo’n gloednieuw en goedgevuld rek? Laat dan jouw gegevens achter.

bekijk ook