Skip to content

Nieuw waterbestendig smeervet voor de binnenvaart

Ook nat blijft Lical WR EP 2 smeren en presteren

Als binnenvaartprofessional wil je kunnen bouwen op een smeermiddel dat niet alleen blijft zitten als het nat wordt, maar ook als het getroffen wordt door een stevige waterstraal. Daarom ontwikkelde TotalEnergies Lical WR EP 2; een uiterst waterbestendig smeervet. 

Het nieuwe waterbestendige smeervet zit in de hoek van de standaard multifunctionele smeervetten zoals Multis EP2 en Lical EP2. Het product is ontwikkeld voor toepassingen waarbij de zogenaamde ‘water spray off’ eigenschappen belangrijk zijn. Dat betekent dat het smeervet ook onder druk van een stevige waterstraal op zijn plek blijft zitten en zijn smerende werking behoudt. De letters WR in de naam van het product staan dan ook voor water resistant. 

Je kunt Lical WR EP 2 gebruiken als algemeen smeervet voor vetgesmeerde schroefaskokers. Ook voor deksmering is Lical WR EP 2 zeer geschikt. 

Meer weten en bestellen

Wil je meer weten over dit nieuwe waterbestendige smeervet voor de binnenvaart? Neem dan contact op met TotalEnergies. Je bestelt Lical WR EP 2 snel en makkelijk via de bestelportal van TotalEnergies.  

 

meer over binnenvaart