Skip to content

Hositrad Vacuum Technology kiest voor TotalEnergies product Folia A

Vacuümtechnologiespecialist kent louter voordelen met olievrij koelsmeermiddel 

Een schone, veilige werkplaats en een langere levensduur van gereedschap en het vloeistofbad. Een greep uit de voordelen die Hositrad Vacuum Technology, specialist en leverancier van onderdelen in vacuümtechnologie, geniet na de keuze voor het olievrije koelsmeermiddel Folia A van TotalEnergies.  

Met Folia A verspaan je veilig en schoon allerlei soorten metaal, waaronder de moeilijkst bewerkbare aluminiumlegeringen. Het olievrije product heeft geen olierook, zorgt voor schone werkplaatsen en machines en kan de levensduur van het vloeistofbad en gereedschap verlengen. Dit betekent dat Hositrad Vacuum Technology op de lange termijn minder tijd en geld kwijt is aan vervangingen en onderhoud en bovendien minder afval zal produceren. De bijna geurloze, huidvriendelijkere en volledig olievrije formule maakt het product tevens veiliger voor de gezondheid van werknemers én duurzamer dan oliehoudende koelsmeermiddelen.  

Schonere, veiligere industrie  

Voordat er gestart kon worden met Folia A, is eerst het machinepark volledig en professioneel gereinigd. Hiermee is Hositrad Vacuum Technology de toepassing van Folia A op de juiste manier gestart. Met de keuze voor het duurzame Folia A toont Hositrad Vacuum Technology niet alleen leiderschap in de industrie, maar nemen zij ook verantwoordelijkheid voor mens en milieu. Deze duurzaamheidsinvestering laat bovendien zien dat Hositrad Vacuum Technology verder kijkt dan het boeken van persoonlijke winst en vooruitgang. “Bij TotalEnergies vinden we het geweldig om te zien dat Hositrad Vacuum Technology de juiste stappen zet om de industrie schoner en veiliger te maken”, zegt Business Development Manager Dikran Jessaijan. “We wensen ze dan ook veel succes bij het werken met Folia A en bedanken ze hartelijk voor het vertrouwen in de producten van TotalEnergies.” 

 

Meer nieuws