Skip to content

Vrachtwagenchauffeurs, bedankt!

Thumbs-up en meezingen 

Wij vinden de vrachtwagenchauffeurs van Nederland allemaal toppers! En dus kon TotalEnergies de dag van de vrachtwagenchauffeur niet ongemerkt voorbij laten gaan. 

Op 8 december vond de dag van de vrachtwagenchauffeur plaats. Tijdens deze landelijke actie konden organisaties zelf iets leuks bedenken om de truckers in het zonnetje te zetten. TotalEnergies deed natuurlijk mee!  

Vrachtwagenchauffeurs konden zich via de website van TotalEnergies registreren en maakten zo kans op een stedentrip-treincheque ter waarde van tweeduizend euro en één van de 25 TotalEnergies cadeaukaarten ter waarde van honderd euro. De hoofdprijs ging naar Tim Taverne van H.K. Transport BV uit Amerongen. Hij gaat met zijn prijs een mooie treinreis maken naar Oostenrijk en Zwitserland en is daar natuurlijk hartstikke blij mee! De prijs werd in maart aan hem overhandigd.

 

 

Ook konden truckers die on-the-road waren op 8 december via Facebook een foto insturen. Bekijk hier alle mooie inzendingen. Ook hieruit werd door TotalEnergies een winnaar getrokken. 

Naast mooie prijzen zorgde TotalEnergies ook voor een beetje gezelligheid onderweg. We stelden een Spotify-playlist met heerlijke ON-THE-ROAD muziek samen. Deze werd op 7 december rondgestuurd, maar is nu natuurlijk ook nog gewoon op Spotify te vinden. Check de playlist en zing mee! 

Bekijk ook