Skip to content

Bitumen Online stroomlijnt het bestelproces Regel en volg je bitumenbestelling volledig online

 

Met Bitumen Online volg je de hele weg van bestelling tot levering probleemloos online. Het digitale platform integreert naadloos met de systemen van TotalEnergies. Klanten in verschillende landen maken al veelvuldig gebruik van Bitumen Online. Ook Nederlandse klanten krijgen toegang tot het systeem. Naar verwachting gaat Bitumen Online begin 2024 live.

Met Bitumen Online beschikken al onze bitumenklanten over een eenvoudige en snelle manier om hun bestellingen te plaatsen. Bestellen via Bitumen Online werkt veel makkelijker en sneller dan het doorgeven van een telefonische bestelling. Bovendien heb je volledige controle over de invoer van je bestelling. Zo voorkom je kostbare fouten. In landen als Duitsland en Engeland wordt Bitumen Online al intensief gebruikt. In die landen zien we dat het plaatsen van een bitumenbestellingen niet meer dan twee minuten kost.

Breed scala aan diensten

Bitumen Online biedt een breed scala aan diensten. Voor de klant. Maar óók voor het verkoopkantoor of de vervoerder. Alle partijen die bij de bestelling betrokken zijn, communiceren eenvoudig en in realtime op het platform. De bestelling kan via de site end-to-end gevolgd worden, van bestelling tot levering. De eindklant kan het verloop van de bestelling heel eenvoudig in de gaten kan houden.

Het platform stelt gebruikers in staat rapporten vanaf een dashboard te bekijken en te exporteren. Ook je bestelgeschiedenis kun je bekijken, net als je daadwerkelijke gebruik.

Volledig configureerbaar

Bitumen Online is volledig configureerbaar en modulair ontworpen. Op die manier kunnen we, wanneer je daar behoefte aan hebt, een 'à la carte'-implementatie’ verzorgen die volledig aansluit bij jouw wensen. Jesse Gryseels, Officer Business Support Bitumen, is kartrekker van dit project in Nederland. "Bitumen Online leidt tot veel meer efficiëntie en kan ieders werk vergemakkelijken”, aldus Jesse.

Wanneer Bitumen Online voor de Nederlandse markt beschikbaar is, hoor je dat uiteraard van ons. Wil je meer weten over dit digitale platform? Neem dan contact op met je accountmanager.

In een pilotproject wordt Bitumen Online nu uitgebreid getest. Loopt dit naar verwachting, dan zal de lancering van dit digitale platform begin 2024 plaatsvinden. Neem voor meer informatie over Bitumen Online contact op met je accountmanager.

 

bekijk ook