Skip to content

Bezoek vakbeurs METAVAK als gast van TotalEnergies

4-6 oktober 2022, Evenementenhal Gorinchem

Op 4, 5 en 6 oktober 2022 vindt de METAVAK vakbeurs plaats. Drie dagen lang is Evenementenhal Gorinchem het brandpunt van de metaalbewerkende industrie. Bezoekers kunnen deelnemen aan een boeiend kennisprogramma rond thema’s als Slim Leren, Slim Produceren en Slim Verdienen. Daarnaast vind je op METAVAK veel informatie over producten, innovaties en leveranciers. 

Uiteraard is TotalEnergies ook van de partij. Tijdens METAVAK laten we je op onze stand kennismaken met ons nieuwe multi-metal koelsmeermiddel Folia A. Met dit olievrije product verspaan je veilig en schoon alle soorten metalen inclusief de moeilijkst bewerkbare soorten aluminium. Recent ontving Folia A ook een formele Grade 2-certificering. Daarmee is het product ook geschikt voor gebruik in de halfgeleiderindustrie. Je vindt ons op stand H111.

Meld je gratis aan voor METAVAK

Wil jij de laatste ontwikkelingen en innovaties van de metaalindustrie ontdekken en jouw relaties ontmoeten? Dan nodigen we je graag uit om als gast van TotalEnergies kosteloos deel te nemen aan METAVAK. 

Direct registreren voor METAVAK 
 

Meer nieuws