Skip to content
Total Agri landbouw transmissie olie

Maak kennis met Dynatrans HD 80W-90 

Voor versnellingsbakken die onder extreme omstandigheden moeten blijven presteren 

Ben je op zoek naar een smeermiddel dat de versnellingsbakken van landbouwmachines ook onder de meest extreme omstandigheden optimaal laat presteren? Maak dan kennis met Dynatrans HD 80W-90, TotalEnergies’ oplossing voor tandwielkasten in een gesloten behuizing die worden blootgesteld aan zware belasting of schokken.  

In het verleden is besloten om twee verschillende producten voor het smeren van versnellingsbakken samen te voegen tot één product: namelijk de Dynatrans MDL. De combinatie van API GL-4 SAE 85W-90 en API GL-5 SAE 80W-90 leidde tot de introductie van API GL4/5 SAE 80W-90. In die tijd was er ook nog veel vraag naar API GL-4 voor versnellingsbakken. Nu zijn die vaak gecombineerd met een differentieel en een hydraulisch systeem. Beide systemen stellen heel andere eisen aan de olie. Voor de API GL-4 kan de Multagri Pro-tec worden ingezet.

 

Voorassen, eindaandrijvingen en verschillende soorten tandwielkasten vereisen nog wel API GL-5 SAE 80W-90 olie. Daarvoor is er de Dynatrans HD 80W-90 in 60L verpakking. Dynatrans HD 80W-90 wordt aanbevolen voor de smering van tandwielen in een gesloten behuizing die zijn geïnstalleerd op landbouwmachines en worden blootgesteld aan zware belasting of schokken. Dit smeermiddel is ook geschikt voor assen, tandwielreductoren, haakse tandwielen en PTO-systemen zonder frictieschijven. 

 

Wat zijn de voordelen? 

Dynatrans HD 80W-90 is zeer geschikt voor de smering van tandwielkasten die onder zeer zware omstandigheden moeten presteren.  

Ook onder extreme druk behoudt Dynatrans HD 80W-90 zijn eigenschappen waardoor de tandwielkast ook onder zware omstandigheden duurzaam blijft functioneren.      

 

Internationale specificaties 

API GL-5  

MIL-L-2105D 

 

Voldoet aan de eisen van:

ZF TE-ML 05A/12E/16B/17B/19B/21A 

Meer nieuws